Вівсяна каша з гарбузом

Автор: gutka 12 Октября 2015
Вівсяна каша з гарбузом
Люблю осінь. Оскільки сезон гарбуза пропоную приготувати на сніданок смачну та корисну кашу.

Ингредиенты

  • Крупа вівсяна 1 скл.
  • вода 2 скл.
  • цукор коричневий 2-3 ст.л.
  • мелена кориця 1/2 ч.л.
  • куркума 1/3 ч.л.
  • мелений імбир 1/3 ч.л.
  • дрібка солі
  • пюре гарбузове 1/3 скл.
  • крім того:
  • мед
  • горіхи волоські
Склянка 200 мл.
Перед варінням цільнозернову вівсяну крупу  промити. Потім засипати в киплячу підсолену воду у співвідношенні 1:2, добре помішуючи, варити на слабкому вогні 20 хвилин. Додати спеції.
Потім додати до каші пюре гарбуза, цукор. Кашу перемішати і варити під кришкою ще 5-10 хвилин. Після приготування витримати кашу ще хвилин 5-10.
Подавати до столу з подрібненими горішками та медом (у мене гречаний) Це так смачно, мені нагадує смак різдвяної куті.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 17 Октября 2015
# +1

Ужасно полезная и вкуснючая кашка! А что это за кубики? Шоколад?

gutka 18 Октября 2015
# 0

природний цукор (буряковий неочищений)

konfairy 18 Октября 2015
# +1

То це той  коричневий цукор... Ніколи ще не бачила його у кубиках. До речі, уже гарно поставлене фото

gutka 18 Октября 2015
# 0

так, коричневий цукор ТМ "Солодко"  і дякую, я старалась)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014