Люблю осінь. Оскільки сезон гарбуза пропоную приготувати на сніданок смачну та корисну кашу.
Ингредиенты
- Крупа вівсяна 1 скл.
- вода 2 скл.
- цукор коричневий 2-3 ст.л.
- мелена кориця 1/2 ч.л.
- куркума 1/3 ч.л.
- мелений імбир 1/3 ч.л.
- дрібка солі
- пюре гарбузове 1/3 скл.
- крім того:
- мед
- горіхи волоські
Склянка 200 мл.
Перед варінням цільнозернову вівсяну крупу промити. Потім засипати в киплячу підсолену воду у співвідношенні 1:2, добре помішуючи, варити на слабкому вогні 20 хвилин. Додати спеції.
Потім додати до каші пюре гарбуза, цукор. Кашу перемішати і варити під кришкою ще 5-10 хвилин. Після приготування витримати кашу ще хвилин 5-10.
Подавати до столу з подрібненими горішками та медом (у мене гречаний) Це так смачно, мені нагадує смак різдвяної куті.
Комментарии
следить за комментариямиУжасно полезная и вкуснючая кашка! А что это за кубики? Шоколад?
природний цукор (буряковий неочищений)
То це той коричневий цукор... Ніколи ще не бачила його у кубиках. До речі, уже гарно поставлене фото
так, коричневий цукор ТМ "Солодко" і дякую, я старалась)))