Вівсяні грибні котлети - смачні і поживні, вони можуть бути, як доповненням до гарніру, так і виступати в якості самого гарніру.
Потрібно:
- Вівсянка швидкого приготування 10 ст. л.
- Цибуля 1-2 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Гриби (печериці) 100-150 г
- Перець,сіль за смаком
- Олія для смаження
- Томатна паста 2-3 ст. л.
- Приправа грибна 2 ч.л.
Вівсяні пластівці промити в холодній воді відцідити воду.
Додати мілко порізану цибулю.
Тонко порізані гриби кубиком або пластівцями.
Додати до вівсяно-грибного фаршу яйці та спеції.
Формувати котлети ложкою та смажити на олії в мультиварці до скоринки з відкритою кришкою.
Скласти всі вівсяно-грибні котлети в каструлю мультиварки. Посипати порізаною кубиком цибулею.
В 0,5 л банці розвести томатну пасту з водою,
грибною домашньою приправою та сіллю.
Залити котлети,щоб бульйон покривав котлети.
Тушкувати вівсяні котлети з грибами в томатному бульйоні на програмі "тушкування" доки коотлети не вберуть у себе увесь бульйон.
Комментарии
следить за комментариямиЦікаві котлети, таких ще не коштувала!
Все попереду!