Швидко, просто і дуже смачно.
Ингредиенты
- капуста білокачанна 300 г.
- яйця 3 шт.
- майонез 3 ст. л.
- сметана 3 ст. л.
- борошно 3 ст. л.
- розпушувач тіста 1/2 ч.л.
- крохмаль 1/2 ст. л.
- твердий сир
Капусту нарізати тонко, посолити , добре пожмакати.
Форму змазати олією та присипати сухарями.
Додати майонез, сметану, борошно, розпушувач, крохмаль та добре перемішати.
У форму викласти капусту та зверху залити тістом.
Зверху присипати натертим твердим сиром.
Запікати при 200С - приблизно 30 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиЗабрала до КК, бо все, що з капусти — моє! Мабуть, у іншому житті я була зайчиком (не хочеться думати, що козою)
Також люблю дуже страви з капусти та бурякаМені запіканка дуже сподобалася,особливо вона смачна на другий день
Я теж і капусту і з сиром все люблю приготую при нагоді