Я люблю Chef.com.ua і всіх поварів сайту Шеф Повар!!!
Переводчик
Бонус "Часникові булочки" з кабачково-дріжджового тіста.
Я люблю Chef.com.ua і всіх поварів сайту Шеф Повар!!!
Переводчик
Бонус "Часникові булочки" з кабачково-дріжджового тіста.
Тісто: Кабачок(цукіні)-200г (можна гарбуз) Яйце куряче- 1шт. Олія-6ст.л. Сіль-1ч.л. Цукор-1ст.л. Ряженка(кефір)-0,5 ст. Вода(від кабачків)- 0,5 ст. Борошно-4ст.(560г) Сухі дріжджі- 1ч.л. |
Не можу не похвалитися ось таким ножем для чищення овочів, який мені подарував Шеф Повар на зустрічі ШефПоварів у Києві. Дякую за подарунок!!!
Він має три функції: ніж, відкривачка і магніт. Коли відкорковуєш пиво,кришка залишається на магніті, дуже зручно)))))))) |
У відро хлібопічки покласти яйце,сіль,цукор,цукіні,олію. Увімкнути програму "Тісто" 1год.30хв. Перемішати 3 хвилини і натиснути на "паузу". |
Додати ряженку,воду в якій варили кабачки,борошно та дріжджі. |
Тісто обім'яти. |
Відщипнути 1/3 частину і розкатати. |
Порізати на смужки. |
Заплести косу... Викласти серцем))) |
Зверху змастити яйцем. |
Випікати 15-20 хвилин при темп.205град. |
Тепер булочки. Начинка: кріп,петрушка,часник,сіль,олія,часник сушений,корінь імбиру(порошок) Все подрібнити та перемішати. |
Тісто розкатати,вирізати склянкою кружальця. Можна все спростити та спекти "мавпячий" хліб |
Змастити начинкою та скласти у трикутнички. |
В формочки для кексів викласти по 3-4 трикутничка. |
Змастити булочки яйцем та посипати льоном. |
Випікати часникові булочки 20 хвилин, темп.205град. |
Комментарии
следить за комментариями, спасибо, красиво очень!
Рада, что подарок пригодился
Такие аппетитные булочки!
к борщику,а?
как нельзя кстати будет!!!
Булочки — объедение! Утащила рецептик! За семена льна отдельное спасибо, я их очень люблю, а в булочках использовать и мысли не было!
Пользуйтесь на здровье!
дуже гарно!!!!!!!!
Булочки аппетитные, мне понравилась идея, как их слепить. Спасибо большое, обязательно воспользуюсь!
Спасибо! нам тоже очень понравились булочки в таком исполнении
Класс! Особенно булочки с лёном и зеленью... У меня в уме крутится еще Ваша картошка под зеленым маслом, а тут еще один чудесный рецепт...
Угощайтесь на здоровье!
Сердечко необычное, ассиметричное. Как всегда, Иннуш, аппетитно, и не сомневаюсь даже, вкусно!
Пока тебя не было, мы тут нашему любимому ШефПовару в любви признавались
И я еду в Школу кулинаров на мастер-класс
Эх, завидую! Жаль я не успела признаться в "еде" любимому ШефПовару. передаю на словах - полюбила я тебя, Шефточкакомточкауа!
Мы заметили
класс, спасибо огромное !
Ну так, ассиметричное..... ручная работа все таки
Авка супер! Никак весна на пороге...
все жду
ну, уже совсем чуть-чуть осталось
Супер ㅤ