Гарнір "Загадка"

Автор: richinna 27 Мая 2016
Гарнір \
Можливо для когось такий гарнір і не новина, але для мене цей гарнір-загадка, просто знахідка! 
Зовсім новий і цікавий смак, який навіть не нагадує смак в класичному і звичному приготуванні цієї крупи. Ті,хто не буде бачити,як цей загадковий гарнір готується, не здогадаються з чого він і будуть їсти із задоволенням, навіть якщо з дитинства не люблять цю кашу.

Потрібно:

  • Манна крупа 1 скл.
  • Вода(окріп) 1 літр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вершкове масло 75-100 г
Поставити чайник з водою на окріп.
Манку змішати з сіллю та висипати у суху сковороду. 
На середньому вогні смажити манну крупу з сіллю до появи горіхового аромату.
Постійно помішуючи,щоб манка не згоріла. 
Колір манної крупи має змінитися від світлого до темного,але не згівший. 
Сковороду краще брати з високими бортиками або казанок,також можна готувати в мультиварці. 
Поступово вливати до сковороди з манкою окріп,обережно дуже шипить та піниться, помішуючи та лити окріп до тих пір поки манка не вбере у себе всю воду.
Сковорода має бути на маленькому вогні, а манна крупа виглядати, як мілка ікра риби)))
Додати вершкове масло до манного гарніру
Вимішати та накрити кришкою,залишити на 3 хвилини.
Якщо не помиляюсь,це страва єврейської кухні,такий собі єврейський кус-кус. 
Гарнір виглядає грудочками,але при натисканні виделкою розсипається. 
Спробуйте,це смачно та швидко. 
Подавати гарячим,гарнір з манної крупи швидко остигає. 
Добре смакує гарнір "загадка" з м'ясною підливою.

Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 27 Мая 2016
# 0

Дякую)

Дуже цікаво спробувати.

richinna 28 Мая 2016
# 0

Ріночка,чекаю твою оцінку!

gutka 28 Мая 2016
# 0

Спробую приготувати) тим більше не складно) а цікаво 

richinna 28 Мая 2016
# 0

зовсім новий смак,як для менеМоїм сподобалася така кашка)))надіюся,сподобається і Вам

konfairy 10 Июня 2016
# 0

Манная каша возвращается  Новая жизнь манной каши.Это надо пробовать обязательно!!!

richinna 11 Июня 2016
# 0

на манную кашу вкус совсем не похож,но интересный

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014