Таку смажену картоплю можуть приготувати навіть діти. Вона готується самостійно - не пригорить,її не потрібно мішати і можна приділити годину часу собі, доки смажиться картопля.
Потрібно:
- Картопля 1 кг
- Сало або олія: 50-100 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква за бажанням
- Спеції для картоплі,сіль за смаком
- рукав для запікання на довжину дека +20см
Картоплю почистити і порізати крупними брусочками.
Сало тонко нарізати,цибулю нарізати напівкільцями.
Моркву за смаком,але мені вона тут була зайвою!!! Більше не додаю.
Все скласти в рукав зв'язаний з однієї сторони,приправити спеціями і перемішати
Випустити повітря і зав'язати з іншої сторони.
Розкласти рукав на деко по всій площині.
Зробити багато проколів ножем в плівці рукава для запікання.
Смажити картоплю на верхньому і нижньому нагріві при температурі 230 град. 60 хвилин.
Перед подачею посипати подрібненим часником та зеленню.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОх, все мои диеты..... Вредный рецепт Очень-очень вредный. Потому что, просто и вкусно.
и сковородку не надо мыть а то перемоешь всю посуду, вымыешь мойку... а потом поворачиваешься и ..... блин,еще сковородка! кстати,с посудомойкой также
Завтра сделаю такую картошечку.
Иннуш, спасибо огромное! Запекла картошку с луком и с капустой (остатки и того, и другого) — красота! Через час — "дзынь" и вуаля — получайте! В следующий раз грибов добавлю! Картошку больше не жарю.
умничка! сделала из жареной картошки жаркое
Аппетитное фото! Умница, Женечка!
Давненько я картошечку в рукаве не готовила... Морковь никогда не добавляла, и судя по твоему опыту, не зря. Вот только проколы в рукаве не делаю. Это свой какой-то эффект дает?