Печені "фаршировані" яблучка

Автор: Аня_Т 23 Февраля 2010
Печені \

В піст також хочеться чогось солодкого та смачного! До уваги — печені яблука з родзинками та курагою

Для того, щоб посмакувати печеними яблучками необхідно:
Яблука, бажано великі — 5 шт;
Курага — 150 г;
Родзинки — 100 г;
Цукор — 4 — ст. л.
За бажанням також можна фарширувати маком, чорносливом, горішками та додавати корицю.

Робимо з яблук "горшечки"...

На дно кожного насипаємо цукор та родзинки

Далі кладемо яблука

На верх — порізану курагу та декілька родзинок і посипаємо цукром

І запікаємо хвилин 10.


Смачного :)

125

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 23 Февраля 2010
# 0
вкусненько
Аня_Т 23 Февраля 2010
# 0
ага))
Кукленок поваренок 24 Февраля 2010
# 0
Печное яблочко!!! вкуснотища!
Toll 24 Февраля 2010
# 0
5
Galinka 24 Февраля 2010
# 0
Боже мой, какая красота. Обожаю печеные яблочки. А фоточки такие, ну такие...
Аня_Т 24 Февраля 2010
# 0
Спасибо)) Старалась!
Olyna 24 Февраля 2010
# 0
Супер!Завтра сделаю
Аня_Т 25 Февраля 2010
# 0
Смачного!!!
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014