Пісні рогалики

Автор: Oksana_sadova 19 Февраля 2017
Пісні рогалики
В якості начинки ви можете використовувати будь-яку пісну начинку.

Ингредиенты

  • вода 500 мл.
  • дріжджі свіжі 100 г.
  • олія рафінована 100 мл.
  • борошно пшеничне 1 кг.
  • повидло
  • цукор 100 г.
  • цукрова пудра за бажанням
500 мл води з 100 г цукру довести до кипіння і розчинення цукру. Охолодити до 30-32 ° С.
Додати розкришені дріжджі (100 г), перемішати і залишити на 5 хвилин. Додати 100 мл соняшникової олії. Порціями додаючи борошно, замісити тісто.
Тісто розділити на 5 рівних частин. Кожну частину розкачати в коло товщиною 0,7-0,8 см і розрізати його на 8 сегментів. На широкий край викласти 1 чайну ложку начинки і сформувати рогалик.
Викласти рогалики на деко з пекарським папером, дотримуючись відстань, так як рогалики підростуть. Залишити в теплому місці під рушником на 20-25 хвилин.
Випікати в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці до золотистого кольору.
Перед подачею за бажанням рогалики посипати цукровою пудрою.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 19 Февраля 2017
# 0

Дуже своєчасно.Незабаром будемо поститись і рецепт буде внагоді.

Oksana_sadova 19 Февраля 2017
# 0

Дуже рекомендую їх спробувати , з мінімальної кількості продуктів виходить біля 40 дуже смачних рогаликів.

konfairy 19 Февраля 2017
# 0

Мені теж це подобається! І вони такі пухнасті у тебе!

Oksana_sadova 19 Февраля 2017
# 0

gutka 20 Февраля 2017
# 0

найсмачніші в день приготування, я теж такі печу 

"Рогалики (пісні)"

https://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/rogaliki-pisni-z-vishneyu-9765.html#.WKrZuIGLTIU

Oksana_sadova 20 Февраля 2017
# 0

Катя, я бачила твій рецепт, він трошки відрізняється кількістю інгредієнтів, видом дріжджів і ти використовуєш два види борошна,і для хлібопічки більше описаний, тому і виставила свій  В перший день вони дійсно найсмачніші, сьогодні занесла на роботу, бо їх з цієї порції виходить дуже багато  і хлопці розмели за лічені  хвилини, навіть декілька попросили рецепт для своїх жінок

SvetlanaAnikanova 15 Марта 2017
# +1

Уважаемая Оксана,сегодня испекла по Вашему рецепту постные рогалики. Получились оооочень вкусными!.Спасибо. И их действительно получается очень много,несмотря на то,что делала по половинному рецепту.Начинка — сливовое варенье.

Oksana_sadova 16 Марта 2017
# 0

Світлана, дякую за довіру та фотозвітНа здоров"я! Надзвичайно приємно, що Вам вони засмакували

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014