В якості начинки ви можете використовувати будь-яку пісну начинку.
Ингредиенты
- вода 500 мл.
- дріжджі свіжі 100 г.
- олія рафінована 100 мл.
- борошно пшеничне 1 кг.
- повидло
- цукор 100 г.
- цукрова пудра за бажанням
500 мл води з 100 г цукру довести до кипіння і розчинення цукру. Охолодити до 30-32 ° С.
Додати розкришені дріжджі (100 г), перемішати і залишити на 5 хвилин.
Додати 100 мл соняшникової олії.
Порціями додаючи борошно, замісити тісто.
Тісто розділити на 5 рівних частин. Кожну частину розкачати в коло товщиною 0,7-0,8 см і розрізати його на 8 сегментів. На широкий край викласти 1 чайну ложку начинки і сформувати рогалик.
Викласти рогалики на деко з пекарським папером, дотримуючись відстань, так як рогалики підростуть. Залишити в теплому місці під рушником на 20-25 хвилин.
Випікати в попередньо розігрітій до 180 ° С духовці до золотистого кольору.
Перед подачею за бажанням рогалики посипати цукровою пудрою.
Комментарии
следить за комментариямиДуже своєчасно.Незабаром будемо поститись і рецепт буде внагоді.
Мені теж це подобається
! І вони такі пухнасті у тебе
!
найсмачніші в день приготування, я теж такі печу
"Рогалики (пісні)"
https://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/rogaliki-pisni-z-vishneyu-9765.html#.WKrZuIGLTIU
Катя, я бачила твій рецепт, він трошки відрізняється кількістю інгредієнтів, видом дріжджів і ти використовуєш два види борошна,і для хлібопічки більше описаний, тому і виставила свій
В перший день вони дійсно найсмачніші, сьогодні занесла на роботу, бо їх з цієї порції виходить дуже багато і хлопці розмели за лічені хвилини, навіть декілька попросили рецепт для своїх жінок
Уважаемая Оксана,сегодня испекла по Вашему рецепту постные рогалики. Получились оооочень вкусными!.Спасибо. И их действительно получается очень много,несмотря на то,что делала по половинному рецепту.Начинка — сливовое варенье.
Світлана, дякую за довіру та фотозвіт
На здоров"я! Надзвичайно приємно, що Вам вони засмакували