За смаком практично не відрізняється від моркви по-корейськи!!!
Можете спробувати приготувати смачний рулет, де замініть моркву по-корейськи на гарбуз по-корейськи.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
За смаком практично не відрізняється від моркви по-корейськи!!!
Можете спробувати приготувати смачний рулет, де замініть моркву по-корейськи на гарбуз по-корейськи.
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Гарбуз -1 кг Приправа для моркви по-корейськи 20-25г (одна пачка) Олія соняшникова -100г Часник 4-5 зубчиків Оцет 3-4 ст.л. |
Гарбуз натерти на тертушці для моркви по-корейски. Якщо у Вас гарбуз дуже твердий, то думаю,що його можна натертий обдати кип'ятком і остудити.(я цього не робила). |
Додати до гарбуза приправу, часник,оцет. Все добре вимішати. |
Олію розігріти та гарячою додати до гарбуза по-корейски. |
Ось така морква по-корейськи вийшла зі звичайного гарбуза ))) |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямифантазерка! молодец!
В прошлом году так попробовала впервые — очень нравится! Иннусик — умничка!
Гарбуз по корейски — отличная закуска! Терки только у меня специальной нет
можно и на обычной натереть
И не думала что тыкву также можно готовить! Спасибо!