Кисломолочний соус-заправка з васабі

Автор: richinna 28 Сентября 2016
Кисломолочний соус-заправка з васабі
Ще один мій вдалий експеримент кисломолочного соусу-заправки. 
Простий та швидкий в приготуванні соус, який можна смакувати з дерунами, з м'ясом, з домашнім фаст-фудом та в якості заправки для салатів. 
Також можете спробувати цікавийй кисломолочний соус-заправку з маринованим імбирем.

Потрібно:

  • Сметана 100 г
  • Йогурт (без добавок) 100 мл
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Каррі ніжний 1 ч.л.
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Часник 3 зубч.
  • Петрушка свіжа 4-5 ст. л.
  • Гірчиця в зернах 1 ч.л.
  • Марокканська суміш спецій 1/4 ч.л.
  • Васабі (японський хрін в порошку) 1-2 ч.л.
Подрібнити зелень та часник.
Сметану змішати з йогуртом або кефіром, додати каррі,цукор та соєвий соус. Перемішати.
Додати до кисломолочних продуктів зелень,часник, гірчицю в зернах та марокканську суміш спецій.
Все добре вимішати,додати сіль чи цукор за смаком, якщо буде потрібно.
Всипати до кисломолочного соусу хрін васабі,регулювати гостроту за смаком, перемішати та залишити настоятися 10 хвилин.
Смачний, швидкий, простий та цікавий соус для страв чи заправки для салату. 








Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 29 Сентября 2016
# 0

Для мене це щось новеньке а Марокканська суміш спецій- де вона продається і цікаво який там склад

richinna 29 Сентября 2016
# 0

я дуже часто експерементую з соусами, і поки завжди вдало 
Спеція тут http://www.chef.com.ua/recepty/meat/marokkanska-sumish-specij-bazova-9085.html#.V-zMMJpkjDc

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

Очень понравилась заправка, захотелось попробовать. Для марокканской смеси придётся обойтись без фенхеля, почему-то не вижу его у нас ни в одном магазине.

richinna 2 Октября 2016
# 0

Можно семена фенхеля заменить семенами укропа

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

Такой соус к моей домашней шаурме отлично подойдет

richinna 6 Октября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014