Цей нехитрий корисний салатик може урізноманітнити "салатне" меню пізньої осені і зими.
Цей нехитрий корисний салатик може урізноманітнити "салатне" меню пізньої осені і зими.
Готувати будемо з...
|
Цвітну капусту відварюємо в підсоленій воді, або в пароварці (також трішки підсоливши). Капуста може бути свіжа, або заморожена. Ділимо її на зовсім невеликі суцвіття. |
Буряк відварюємо і нарізаємо соломкою |
Перець нарізаємо дрібною соломкою |
Усе змішуємо, поливаємо соком половини лимона і заправляємо олією. Любителі часнику можуть сміливо додавати в салат і його — до цих овочів він дуже пасує. Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямисалат вкусный! спасибо