Смачний і ситний салат з язиком, який підійде для святкового столу.
Цей салат буде мати різний смак від того, як його нарізати кубиком чи соломкою, та від того,чим заправити- сметаною чи майонезом.
Потрібно:
- Язик відварений 300 г
- Печериці свіжі 200 г
- Сир з горіхами 150 г
- Яйце куряче(варене) 4 шт.
- Огірок квашений 4-5 шт.
- Зелена цибуля 1/2 в'язочки
- Сметана або майонез для заправки салату.
- Сіль,перець за смаком
Печериці порізати на 4-6 частин.
Сковороду нагріти на вогні та додати в суху сковороду печериці, чуть присолити і смажити без олії помішуючи,доки печериці не пустять чуть сік і не змінять колір. Це займе 2-3 хвилини. Остудити.
Яйця,сир з горіхами,язиі квашені огірки нарізати кубиком. На дно тарілки викласти зелену подрібнену цибулю, всередині викласти сметаниу чи майонез. Навколо заправки викласти всі інгредієнти.
Прикрасити салат з язиком "Гурман" оливками.
Можна також додати до салату з язиком порізані оливки чи маслини.
Смачних і веселих Свят!
Комментарии
следить за комментариямиСупер! Мені останнім часом теж подобається сир з горіхами у салатах! І подача шикарна! Доречі, ти права — смак салатів дуже залежить від нарізки! 100%! Перевірено на "Будапешті", "Олів'є" та шубі!
Що це за Будапешт? я такого не знаю
Знаєш. Може назва інша, здається тут є такий салат. Язик, перець солодкий, помидори, цибуля. Заправка — яка кому заманеться Я готую з "цезарьскою" грудкою (не часто попадається язик), інколи додаю смажених сухариків (чорних або білих). Але головне порізати так, щоб відчувати смак кожної складової, щоб можна було наколоти на вилку шматочок, а не павутиння з перця та цибулі на тарільці, як нам подали колись у одному закладі. Твій салат у мене вже в меню!
у нас частіше попадається свинний язик ніж яловичий, але я великої різниці в салаті не бачу... з свинного жирніший бульйон тільки виходить
Він і вариться швидше, і ніжніший, як для мене.
Дуже смачний салат