Броколі містить мінеральні речовини такі як мідь, хром, селен, натрій, залізо, бор, кальцій, калій, магній, йод, фосфор, марганець, сірку. Поживний склад також корисний, вона містить білки, жири і вуглеводи, є джерелом клітковини.Білкова складова цієї капусти містить цінні і незамінні для організму амінокислоти, що беруть участь в основних процесах життєдіяльності усього організму.
Ингредиенты
- броколі 1 невелика капуста або 200 г замороженої
- 2 свіжих огірки
- кукурудза консервована 1 банка
- сир "Фета" 200 г
- майонез 150 г
- зубчики часнику 2 шт.
- сіль та цукор
Капусту розібрати на маленькі суцвіття, залити водою, додати 0.3 ч.л. солі та цукру і проварити її 4-5 хвилин. (вона має бути м"якою але не розвареною), охолодити.
Огірок помити, почистити та нарізати кубиками.
Сир нарізати більшими кубиками.
Із кукурудзи злити рідину.
Викладаємо в салатничку кукурудзу,
огірки та сир , подрібнений часник,
зверху охолоджену капусту.
У тарілці перемішати майонез, я давала 50 г майонезу і 100 г сметани.
Додати до салату та легко вимішати.
Комментарии
следить за комментариямиОтличный салат!
Дякую
Обожаю и брокколи, и фету Такой салатик с удовольствием слопала бы!
Він досить легко готується і дуже смачне поєднання фети і броколі