Буряк - це суцільна користь! Пропоную цікавий салат з кислувато-солодкувати смаком з буряком,сливами,родзинками та кедровими горішками,заправлений йогуртовою заправкою.
Потрібно:
- Буряк (печений,варений) 2-3 шт.
- Слива 6 шт.
- Родзинки 2 ст. л.
- Вершкове масло 1 ст. л.
- Олія оливкова 1 ч.л.
- Кедрові горішки 1 ст. л.
Буряк почистити, сливи помити та нарізати скибочками на 6 частин.
Розігріти олію з вершковим маслом на сковороді разом з родзинками, на повільному вогоні.
Олія додається для того,щоб вершкове масло не згоріло.
Додати в сковороду порізані сливи і тушкувати 2-3 хвилини.
Можна додати трошки цукру, бо при нагріванні сливи стають кислішими.
Я цукор не додаю, бо заправляю салат йогуртовою заправкою,яка містить мед.
Також у мене дуже солодкий буряк.
Буряк порізати кружальцями чи кубиком та викласти на тарілку.
Додати сливи з родзинками та посипати кедровими горіхами, можна замінити на грецький горіх.
Салат з буряком і сливами заправити йогуртовою заправкою. Дуже цікавий на смак салат, з кислувато-солодкуватим смаком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКорисно і смачно! І знов ця гарна тарілочка! А шо робить морква серед буряків?
Интересное сочетание свеклы со сливами. Обязательно попробую.