Салат з динею та хамоном під медово-лимонною заправкою

Автор: ratatouille13 19 Июля 2017
Салат з динею та хамоном під медово-лимонною заправкою
Нарізаємо 150-200 грам курячого філе або м'ясо з 2-х стегон.
Обсмажуємо на сковорідці до готовності та скоринки. В процесі сіль та перець до смаку + 2 ст ложки соєвого або
бальзамічного соусу.
Листя салату Айсберг замочити на декілька хвилин в холодну воду з лимоном.
Диня нарізається крупними кубиками.
Для заправки - сік половинки лимона, 0,5 ч ложки гірчиці, сіль та перець до смаку, 1 ч ложка меду, трішки
прованських трав.
Змішуємо усі інгрідієнти. Прикрашаємо салат свіжою чорницею та ролами з хамону чи шинки.
Смачного!
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014