Хоч і деякі шеф-кухарі України затролили мій салат нересторанною подачею... але ж я звичайна домашня кухарка, яка готує з любов'ю для рідних) І мій салат дуже смачний і цікавий, рекомендую!
Потрібно:
- Мікрогрін цибулі 15 г.
- Мікрогрін соняшника 60 г.
- Печінка тріски 120 г.
- Печериці мариновані 100 г.
- Оливки 10 шт.
- Кукурудза маринована 100 г.
- Гранат 100 г.
- Сир Фета 4 ч.л.
- Сік лимону 1 ст. л.
- Гірчиця зернова 1 ч.л.
- Сіль, перець мелений за смаком
- Маринад з печериць 1. ч.л.
На блюдо розкласти мікрогрін цибулі, викласти печінку тріски посередені тарілки, попередньо подрібнити печінку на кубики.
Олію з печінки залишити.
Мілкі мариновані печериці розрізати навпіл і викласти з одного боку печінки гіркою. Теж зробити з оливками.
Гіркою викласти кукурудзу.
Додати зерна гранату, мікрогрін соняшника і м'який сир фета. Краще брати ніжної консистенції сир, щоб він розійшовся в салаті.
До олії з печінки тріски додати сік лимону, маринад з печериць, гірчицю, сіль і перець- добре збити виделкою до густоти.
Полити заправкою салат посередині на печінку тріски, перед вживанням перемішати. Сир Фета можна безпосередньо додати в заправку.
А ще мене тролили, що в салаті багато мікрогріну) Де ж його багато, якщо добова норма на одну людину складає 30-50 грам? Це ресторани не можуть собі дозволити так багато мікрогріну в одному салаті, а я ж то можу )))
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДуже привабливо виглядає.
Дякую! Але я його таки переробила
Дуже гарний вийшов. Навіть не знаю, який варіант краще.