Восени,як навесні багато свіжої зелені.
Свіжий і корисний салат із зеленню руколи, базиліку, зеленної цибулі...
Потрібно:
- Рукола 1 в'язочка
- Зелена цибуля 7-8 шт.
- Базилік (італйський гігант) 20 листочків
- Помідора 1-2 шт.
- Сік лимону 1 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Бринза (солена(зимова,гуцульська)) 2-3 ст. л.
На тарілку порвати листя руколи та базиліку, окропити соком лимону.
Зверху викласти порізані помідори та подрібнену зелену цибулю.
Поперчити салат чорним меленим перцем.
Солити не потрібно,якщо бринза добре солена.
Бринзу можна замінити сиром дор блю з пліснявою (подрібнивши на мілкі кусочки).
Викласти зверху солену гуцульську зимову бринзу і полити оливковою олією.
Перед вживанням салат перемішати.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВыглядит очень красиво и аппетитно, но, к сожалению, руккола и брынза- это не мое.
я рукколу раньше тоже не любила, но сейчас если будет выбор салат,шпинат или руккола, то выберу рукколу однозначно. к ней надо привыкнуть и соком лимона здабривать. А брынза-это на любителя,я люблю такую чтоб аж щипала за язык,как дор блю.
Дор блю я тоже люблю, но позволить себе могу его не часто, цена кусается.
это да, кусючие нынче цены
Чомусь зараз дуже смачні зелені салати. Базилік, справді, гігантський!
ні,це він вже маленький, а взагалі влітку 2 листочки на долоню і висота стовбура сантіметрів 50-60
Какой шикарный форум и рецепты понятные и доступные. Супер! Брынзу обожаю, особенно домашнюю, рукколу тоже, так что вечером делать буду. Спасибо за рецепт.
На здоровье! и Добро Пожаловать!!!