Вигаданий мною салат з тунцем на новорічний стіл-перевершив всі мої очікування і був з'їдений найперший і до останнього шматочка.
Потрібно:
- Тунець в кисло-солодкому соусі 1 баночка
- Пікінська капуста(маленька) 1 шт.
- Оливки зелені(з анчоусами) 10-12 шт.
- Зелена цибуля 3-5 шт.
- Пармезан 75 г
- Сухарики білі (домашні) 3-4 ст. л.
- Бальзамічний соус 1 ст. л.
- Олія печінки тріски,гірчиця в зернах,сік лимону для заправки
Тунець залитий кисло-солодким соуом зі шматочками ананасу, цибулі, болгарського перцю та помідорами перемішати виделкою, щоб тунець подрібнився на маленькі кусочки.
Пікінську капусту крупно порізати та викласти на блюдо гіркою.
Зверху викласти кусочки тунця разом з кисло-солодким соусом.
Оливки з анчоусами порізати кружальцями на 3-4 частини. Викласти на блюдо з салатом.
Притрусити салат з тунцем подрібненою зеленою цибулею.
Полити салат
бальзамчним соусом і подавати салат з тунцем в кисло-солодкому соусі до столу.
Смачного і Веселих Вам Свят!
Комментарии
следить за комментариямиДуже класний салатик
так і є,мої сказали що він неймовірно смачний,саме з цим тунцем він неперевершений! Дякую,Оксана!
За таким тунцем подивлюся , бо в нас переважно продають простий
треба питати, де з Польщі товари продають
після свят подивлюся, у Львові таких точок багато
я взяла на пробу...то нам дуже засмакував, пішла ще останні 3 баночки забрала
Ммм, яка професійна подача! Такого тунця у нас точно не має, спробую взяти звичайний.
спробуй,але зі звичайним такого результату не гарантую і соус бальзамічний обов'язково
а як звичайний тунець залити кисло-солодким чілі та залишити на ніч?.Є, є простір для моїх фантазій
давай,давай! я тебе люблю!