Дуже смачний і простий в приготуванні, теплий салат з курячою печінкою і морквою по-корейськи.
Смакує такий салат і теплим і холодним.
Потрібно:
- Морква по-корейськи 800 г
- Цибуля 400 г
- Печінка куряча 400 г
- Сметана (домашня) 2-3 ст. л.
- Вода 4-5 ст. л.
- Олія рафінована 2+2 ст. л.
- Цукор за потребою.
Окремо на повільному вогні обсмажити моркву по-корейськи і порізану напівкільцями цибулю,вливши по 2 ст.л. олії в сковорідки.
Приблизно 10 хвилин часу та періодично помішуючи.
Якщо морква по-корейськи дуже гостра(кисла) додайте ще до моркви цукор за смаком.
В мене морква по-корейськи домашнього приготування.
Змішати моркву з цибулею в одній пательні.
Додати сметану та воду, перемішати і накрити кришкою. Тушкувати моркву з цибулею під кришкою 10 хвилин,помішуючи.
Курячу печінку очистити від зайвого та відварити у підсоленій воді 10 хвилин.
Порізати печінку та додати до сковороди з морквою і цибулею.
Перемішати та смажити ще 3 хвилин.
Спробувати на смак салат та додати спеції,якщо потрібно.
Мені було достатньо того,що було у моркві по-корейськи.
Подавати теплий салат з печінкою та морквою по-корейськи теплим або холодним.
Дуже смачний салат,запашний і апетитний! Хочеться ще і ще )))
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЦікавий рецептик
Дякую,Оксанко!
Шикарная подача, Иннуш!
Хочется слопать фото!