Дивовижно смачна картопля з вершковим ароматом, запечена з тунцем та сиром.
Дуже проста та легка в приготуванні страва з неперевершеним і досконалим смаком.
Потрібно на 4 порції:
- Картопля(велика) 4 шт.
- Тунець консервований 1 бан.
- Вершкове масло 50 г
- Сіль,перець за смаком
- Сир (моцарелла укр.) 100 г
Картоплю вимити,загорнути в фольгу та запекти в духовці при 180 град. 60 хвилин.
Розрізати картоплю повздовж, вибрати чайною ложкою середину(зробити картопляні човники), викласти картопляне пюре в миску та до гарячого додати вершкове масло.
Все добре вимішати виделкою.
Додати до картоплі консервований тунець разом з олією або власним соком в якому був тунець.
Перемішати картоплю з тунцем та приправити сіллю і перцями.
Це вже смачно і ароматно! )))
Додати до картопляної начинки з тунцем половину натертого сиру.
Якщо ви не любите запечену сирну скоринку зверху, тоді можна додати весь сир.
Начинити картопляні човники начинкою з тунцем.
Викласти на деко змащеним олією або фольгу.
Запікати картоплю фаршировану начинкою з тунцем при 200 град 10-15 хвилин.
Можна вживати в такому вигляді.
А можна,ще посипати зверху сиром і запекти під грилем 5 хвилин.
Запікайте картопляні човники фаршировані тунцем до бажаної сирної скоринки.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИн, название прочитала и подумала где ты у нас тунца нашла А потом уже прочитала что консервированный. Отличный рецепт!
Спасибо, Лика!
Я аж посмотрела,когда последний раз покупала свежемороженого тунца))) три года назад!
http://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/ryba-tunec-pod-kukuruznym-sousom-4890.html#.VthKaD-8mWw
По традиции печеная картошечка в КК! Благодарю!
Спасибо,дорогая!