Ви коли небудь готували червоний борщ з квашеною капустою? Я ні,але прийшлось))) Перша страва, і не капустняк, і не червоний борщ, а вийшов смачний капустняко-борщ )))
А якщо ще маєте
маринований буряк,відварену квасолю або заморожений зелений горошок і
квашену капусту,то страва вийде швидкою і пісною. Для тих, хто хоче пожирніше, можна додати
домашні бульйонні кубики
Потрібно для Капустняко-Борщу:
Картопля,
Квашена капуста,
Відварена квасоля або зелений горошок,
Маринований буряк,
Томат або пюре зі свіжих помідор,
Цибуля,морква,олія,сіль,перець,лаврове листя,гілочка кропу(сухого)...
Бульйонні кубикиі все що бажаєте за смаком і додаєте в борщ.
Карпоплю почистити і порізати ,кинути в окріп до каструлі,дати закипіти та кинути квашену капусту.
З моркви,цибулі і томатного пюре зробити зажарку.
Як звариться картопля,додати відварену квасолю(в мене відварена і заморожена)
Кинути до каструлі маринований буряк.
На 3,5-літрову каструлю я кидаю 0,5-літ. баночку буряку.
Дати покипіти капустняко-борщу 2-3 хвилини.
Додати спеції,гілочку сухого кропу до капустняко-борщу, також додати томатну зажарку.
Дати закипіти, поварити 2-3 хвилини,закрити кришкою та дати настоятися 10 хвилин.
В тарілку вичавити часник,додати сметану,зелень та подавати капустняко-борщ гарячим.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОх, и выдумщица, ты! Всё, всё беру на заметку — и фасоль замороженную!, и капусту квашенную в борщ (2 в 1 — борщ +щи ). А ведь часто так бывает, ну, нет капусты и всё тут. Иннуш, твой рецепт — просто находка
P.S. Кстати, вчера попробовала заморозить жаренную картошку,, что выйдет — отчитаюсь.
Ага это мне лень было за капустой свежей бежать и времени небыло
А на счет картошки,да это ты быстрее выдумщица, такого я еще не слышала
Просто нажарила много для окрошки, вот и решила поэкспериментировать. С картошкой долго возиться приходится, пока начистишь, нажаришь, остудишь....а так сразу из морозильника Попробую — расскажу! А капустяко-борщ — чудо, особенно поздней весной, когда уже нет капусты и ещё нет, а молодую "химическую" неохота как-то. У нас в это время борщ с щавлем и крапивой или свекольник.