Така заправка добре зберігається при кімнатній температурі в прохолодному місці.
Додається взимку до перших страв,дуже зручно і швидко,зажарку не потрібно робити і солити страву не потрібно,достатньо буде 1 ст.л. заправки на 2-2,5л каструлю супу.
Також можна додавати до гуляшів,тушених овочів,голубців, а можна і підсмажити в зимку до борщу разом з буряком... тощо.
Ще можна до заправки додавати улюблену зелень.
Додається взимку до перших страв,дуже зручно і швидко,зажарку не потрібно робити і солити страву не потрібно,достатньо буде 1 ст.л. заправки на 2-2,5л каструлю супу.
Також можна додавати до гуляшів,тушених овочів,голубців, а можна і підсмажити в зимку до борщу разом з буряком... тощо.
Ще можна до заправки додавати улюблену зелень.
Комментарии
следить за комментариямилучше, чем этот рецепт не найти. Очень вкусно и аппетитно! спасибо за рецепт
Сьогодня відкрила першу баночку... прекрасно зберіглася при кімнатній температурі!не запліснівіла,не забродила,не скисла! Але солила суп заправкою,солі взагалі не додавала!
отже, будемо наступного сезону запасатись))) а то газ дууууууууже дорогий
Яке ж це всетаки диво,а не заправка!!! Як полегшує життя і насичує літніми ароматами страви.
Тепер буду експерементувати з різними видами,щоб на всякі страви була... десь може не потрібно перцю,а десь помідор... дуже проста у використанні і без заморочок