Андалузький соус

Автор: Rina 30 Июня 2016
Андалузький соус
Знаю цей соус за такою назвою.
Хоча це й не класичний його рецепт.

Проте це не заважає соусу бути таким смачним та пікантним.

Ингредиенты

  • Майонез 100 г.
  • Кетчуп 2 ст. л.
  • Коньяк або віскі 1 ч.л.
  • Сік лимону 1 ч.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Червоний мелений перець
100 г. майонезу (знову по вазі, а не по об’єму).
Додаємо невелику цибулину.
2 ст.л. кетчупу.
У мене був кетчуп чилі, це додає пікантності.
Додаємо коньяк або віскі, сік лимону та червоний перець (кількість регулюйте за смаком).
Ретельно перемішуємо.
Соус має цікавий та пікантний смак, а також приємний колір та аромат.

Також можете спробувати інші соуси:
Татарський соус
Соус "А-ля майонез"
Сметанний соус до овочевих страв
34

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 1 Июля 2016
# +1

Виски маловато! Очень кстати такие соусы сейчас, летом!

Rina 1 Июля 2016
# 0

Виски всегда можно добавить в отдельной посуде

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014