Харісса - гострий пастоподібний соус червоного кольору з перцю чилі (іноді висушеного або в'яленого) і часнику з додаванням коріандру, зіри, солі і оливкового масла. Іноді в пасту додають солодкий перець,томати, оцет, м'яту, лимонний сік, оливки, пелюстки троянди. Соус використовують в супах, м'ясних і рибних стравах, подають до кускусу, рису і макаронних виробів, піци, бутербродів і обов'язково готують із харіссою - шакшуку.
Комментарии
следить за комментариямиЯскравий і за кольором, і за смаком! А дошка на фото справжня? Треба спробувати сушений солодкий перець перевести у свіжий, цікаво, скільки його брати.
Дошка справжнісенька десь з мого року
Який колір, яка консестенція........ммм обожнюю все гостре, до КК
Дякую, ця паста урізноманітнює страви і насичує смаком і гостротою
Супер, також люблю гостреньке. Сьогодні треба перцю гострого придбати і приготувати.
дякую!