Підливка з кабачків та фаршу.

Автор: nata0225 6 Июля 2015
Підливка з кабачків та фаршу.
 Смачна та ароматна підливка. Підходить до різних гарнірів. 

Ингредиенты

  • фарш зі свинини 300 г.
  • кабачок 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • томатна паста 2 ст. л.
  • вода 150 мл.
  • петрушка
  • базилік
  • сіль
  • перець
Фарш обжарити на рослинній олії. Викласти в миску .
Кабачки нарізати маленькими кубиками 
Дрібно нарізати цибулю 
Нарізати петрушку і лисят базиліку
Кабачки обжарити на олії до золотистого кольору, додати цибулю. Все разом протушити 5  хв. 
До кабачків додати обжарений фарш та томатну пасту. Протушити все 5 хв. Додати воду. 
Коли почне закипати додати зелень та спеції. 
Спагетті зі смачною підливкою готові. 
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014