Салат з тунцем і полуницею

Автор: richinna 18 Мая 2017
Салат з тунцем і полуницею
Мені подобається, коли мої домочадці на мої авторські страви спочатку реагують ктегорично, типу: "Ні,я не буду їсти салат з полуницею!!!" і дивляться на мене, як на божевільну ... а потім, коли всетаки спробують, бо вигляд і аромат апетитний ... чую тільки: ммммм .... ммммм ... ммммм ... я просто в захваті від цього і розумію, що заради цього ... ммммм ... варто творити і дивувати)))

Потрібно:

  • Салат різний 2 в'язочки
  • Заправка "вінегрет" 3-4 ст. л.
  • Полуниця 5-8 шт.
  • Тунець у власному соці 1 вел.банка
  • М'ята 5-6 листочків
  • Бальзамічний соус 1 ст. л.
Листя салату помити,просушити та порвати руками на широке блюдо. 
Полити салат універсальною заправкою "Вінегрет"

Зверху викласти консервований тунець та порізану полуницю.
Посипати подрібненими листочками м'яти.
Окропити салат з тунцем і полуницею бальзамічним соусом

Перед вживанням салат перемішати. 

Спробуйте, це....! Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 18 Мая 2017
# 0

Апетитний  Салати з полуницею дуже люблю, з тунцем ще не поєднувала, дочекаюсь свого урожаю — обов'язково спробую.

richinna 19 Мая 2017
# 0

У нас полуниці із Закарпаття на ринку море. Є і по 60 і по 40 грн. Пахне як домашня, але мені захотілося її купити тільки на салат

gutka 18 Мая 2017
# +1

мій улюблений зі шпинатом і насінням))) вже хочу

konfairy 18 Мая 2017
# 0

richinna 19 Мая 2017
# 0

Так, то ніжне поєднання без яскравовиражених смаків 

Ще можна сиру якогось ніжного додати... фету чи моцарелу)))

Кать, а чим заправляєш?

gutka 19 Мая 2017
# 0
  • для соусу:
  • олія соняшникова не рафінована — 2 ст.ложки
  • мед/фруктовий сироп — 1 ст.ложка
  • оцет бальзамічний — 1 ч.ложка
  • ***люблю використовувати сироп з черешні.
richinna 20 Мая 2017
# 0

Дякую,моя одна з улюблених заправок 
Вчора готувала повторно цей салат, але ще додала шпитату пучок. 
Шпинат всеж таки має нейтральний смак,на відміну від міксованих салатів. 
Тому зупинюся на цьому,ще б руколи додала... 
А зі шпинату придумаю якийсь ніжніший салатик

konfairy 18 Мая 2017
# 0

 

richinna 19 Мая 2017
# 0

Це мій перший в житті салат з полуницею 

SvetlanaAnikanova 18 Мая 2017
# 0

Салат красивый, но честно говоря не представляю себе вкуса. Все по отдельности люблю, и клубнику и тунец. Нужно пробовать.

richinna 19 Мая 2017
# 0

Естественно я сама, чесно говоря не представляла))) я просто перестала бояться експерементировать а моя дочь не ожидала даже, насколько это будет вкусно! Возраст у нас такой, сначала фукать, а потом съесть свою порцию и просить поделиться еще нашими порциями

SvetlanaAnikanova 19 Мая 2017
# 0

Это точно. Сначала фукаем. а потом оказывается вкусноооооо.

lakshmi 26 Мая 2017
# 0

И моя дочь такая, часто с недоверием смотрит на эксперименты, а потом уминает за обе щеки

lakshmi 26 Мая 2017
# 0

Иннуш, салатик очень вкусный! В этом сезоне ещё нет клубники своей, а в прошлом я много салатов готовила

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014