Солені сушені чіпси з цукіні (кабачка), які добре смакують в якості перекусу, чіпсів до пива та для мандрівок.
Потрібно:
- Цукіні (кабачок) молодий 2-3 шт.
- Сіль за смаком
Молодий цукіні або кабачок (цукіні меньш водяний,швидше сохне) помити та тонесенько нашаткувати. Викласти на піддони сушарки.
Посолити цукіні сіллю та сушити при 65-70 град. 1-2 години,перевертаючи кабачки,щоб не пристали до дека.
Якщо немає часу наглядати, викладіть цукіні на марлю,якою застелене деко.
Коли кабачкові чіпси висохнуть до хрусткості, зберігати в щільно закритому посуді або герметичному пакеті.
Смачного!
А мене знову гори кличуть...
Комментарии
следить за комментариямиОбязательно приготовлю в следующем сезоне кабачков. Если бы раньше такой рецепт. Сушилка практически простаивала летом. Абрикос было мало, яблок вообще не было, грибов у нас нет.
супер, я такі люблю штучки, цукіні вже закінчились, але на другий рік треба спробувати))