Чіпси з цукіні / Кабачкові чіпси

Автор: richinna 10 Октября 2017
Чіпси з цукіні / Кабачкові чіпси
Солені сушені чіпси з цукіні (кабачка), які добре смакують в якості перекусу, чіпсів до пива та для мандрівок. 

Потрібно:

  • Цукіні (кабачок) молодий 2-3 шт.
  • Сіль за смаком
Молодий цукіні або кабачок (цукіні меньш водяний,швидше сохне) помити та тонесенько нашаткувати. Викласти на піддони сушарки.
Посолити цукіні сіллю та сушити при 65-70 град. 1-2 години,перевертаючи кабачки,щоб не пристали до дека.
Якщо немає часу наглядати, викладіть цукіні на марлю,якою застелене деко.
Коли кабачкові чіпси висохнуть до хрусткості, зберігати в щільно закритому посуді або герметичному пакеті. 

Смачного! 

А мене знову гори кличуть...
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 10 Октября 2017
# 0

Обязательно приготовлю в следующем сезоне кабачков. Если бы раньше такой рецепт. Сушилка практически простаивала летом. Абрикос было мало, яблок вообще не было, грибов у нас нет.

gutka 14 Октября 2017
# 0

супер, я такі люблю штучки, цукіні вже закінчились, але на другий рік треба спробувати))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014