Грибна ікра

Автор: Oksana_sadova 27 Августа 2016
Грибна ікра
Цю ікру можна використовувати на канапки, для піци, до підливи з грибів.

Ингредиенты

  • опеньки відварені 2 кг.
  • цибуля ріпчаста 1/2 кг.
  • олія 0.5 л.
  • паста томатна 0.5 л
  • часник за бажанням 100 г
  • сіль
  • перець чорний мелений
Гриби перемолоти на м'ясорубці
Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на олії
Додати томат і ще трохи протушкувати.
Вимішати з грибами і приправити до смаку. Варити на малому вогні 2 години. В кінці додати часник. Розкласти в банки і стерилізувати:
0,5 літрові — 30 хвилин, а літрові — 1 годину.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 27 Августа 2016
# 0

Oksana_sadova 28 Августа 2016
# 0

richinna 28 Августа 2016
# 0

моя кума таку ікру заготовляє на зиму.

Oksana_sadova 28 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014