Хлібна запіканка

Автор: Valeryan4eg 27 Ноября 2016
Хлібна запіканка
Чудовий варіант сніданку

Ингредиенты

  • Хліб для тостів
  • Яйця
  • Молоко
  • Сир твердий
  • Овочі за смаком
  • Ковбаска або м'яско
Начинка може бути будь-яка за вашим смаком. Я дістала з холодильника майже все, чого мені тимчасово не можна))
  • Хліб наріжте невеликими шматочками і змочіть молоком, щоб він увібрав усе в себе але не розвалювався. 
  • Ковбаску наріжте, сир натріть і злийте водичку з овочів (у мене Мексиканська суміш Бондюель) 
  • Для запіканки я використала 9 яєць. Сиру пішла вся пачка. 
Яйця гарно збийте. 
  • Додайте у яйця сир, овочі і ковбаску. Сіль/перець за смаком. 
  • У змащену маслом форму рівномірно викладіть хліб, трохи притискаючи. 
  • Залийте хліб підготовленою сумішшю і запікайте до готовності при 180 С. 
  • Поки я годувала маля і уявляла яка на смак вийде запіканка (а про таку я поки тільки мрію), мій чоловік встиг трохи продигустувати)) 


Bon appetit!!))
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 27 Ноября 2016
# +1

Ну зовсім трохи

Я заздрю вашій витримці та силі волі)

konfairy 27 Ноября 2016
# +1

Н-да...это — показатель! Я бы тоже не отказалась от оставшегося кусочка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014