Мариновані печериці

Автор: Oksana_sadova 27 Сентября 2016
Мариновані печериці
Мариновані печериці можна додавати до салатів чи просто подавати як окрему закуску.

Ингредиенты

  • печериці сирі 500 г
  • пів склянки води
  • оцет 4 ст. л.
  • сіль 1/2 ст. л.
  • цукор 1 ст. л.
  • три зубчики часнику
  • чорний перець горошком 3-4 шт
  • духмяний перець горошком 3-4 шт
  • лавровий лист 2-3 шт
  • олія 2 ст. л.
  • гвоздика 2-3 шт.
Помиті і почищені шампіньйони розрізаємо на половинки, більші - на 4 частини( я не розрізала).
Із вказаних інгредієнтів , крім олії та часнику - готуємо маринад. Ставимо на вогонь і кидаємо в каструльку гриби. Під кришкою варимо 10 хвилин з моменту закипання.
В кінці додаємо подрібнений часник та олію. Знімаємо з плити, коли трохи охолоне, перекладаємо гриби разом з маринадом в банку і ставимо на холод. Наступного дня можна їсти, грибочки гарно промаринуються.  
Ви можете регулювати кількість оцту і спецій на ваш смак.

Смачного!

Вихід  0.5 л грибів.

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 28 Сентября 2016
# +1

Готую такі самі печериці і навіть закручую в банки садові чи лісові печериці, але не додаю олії

Oksana_sadova 28 Сентября 2016
# 0

Стерилізуєш?

richinna 28 Сентября 2016
# 0

http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/solimo-kvasimo-marinujemo-gribi-solim-kvasim-marinuem-griby-7019.html#.V-v18ZpkjDc

richinna 28 Сентября 2016
# 0

але для надійності можна простерелізувати,якщо грибів багато,якщо 2-3 баночки то з'їдаються дуже швидко. Або готую швидкузакуску з грибів http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/bystrye-gribochki-na-zakusku-4613.html#.V-v5y5pkjDc
А ще мені дуже подобається рецепт швидких маринованих грибів від Ліки  
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/ochen-bystrye-marinovannye-shampinony-6628.html#.V-v6EJpkjDc

AERHY55 29 Сентября 2016
# +1

мммм, вкусно!

Oksana_sadova 30 Сентября 2016
# 0

Дякую

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

У нас грибы очень часто готовятся, и таким способом тоже. Очень вкусно!

Oksana_sadova 7 Октября 2016
# 0

Це смачно і саме головне без всяких консервантів

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Готувала їх для приготування салатика:

richinna 18 Февраля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014