Паста з запеченого буряка і квасолі

Автор: Oksana_sadova 18 Февраля 2017
Паста з запеченого  буряка і квасолі
Паста виходить  ніжно-солодкуватою, з легкою ноткою  хрону і спецій.

Ингредиенты

  • квасоля консервована 250 г.
  • буряк великий 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • хрін 3 ч.л.
  • соєвий соус 2 ст. л.
  • сік лимона 1/2 ч.л.
  • олія 3 ст. л.
  • мелений чорний перець за смаком
  • часник 2-3 зубці
  • перець чілі за смаком
Духовку розігріти до 200 градусів. Буряк помити, а потім загорнути в два шари фольги. Випікати годину-півтора до готовності. Готовий буряк охолодити та почистити. 
Цибулю почистити, дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Відкрити консервовану квасолю, обов'язково промити і дати стекти! (Можна зварити звичайну квасолю)
Змішати соєвий соус, лимонний сік, хрін, олію, подрібнений часник і перець (чорний і чілі).
Всі інгредієнти покласти в блендер і пюріровать до пастоподібного стану.

15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014