Чи багато, Ви, знаєте страв, які одночасно можуть подаватися в якості аперитиву, закуски, гарячого чи холодного супу і на десерт? Про одну, дуже просту страву, я Вам розкажу )))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво! Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму )))))
Це вишневий кисло-солодкий суп -страва угорської кухні, яка може подаватися як в гарячому вигляді на обід, так і в холодному на закуску, десерт і аперитив. Цікаво? Мені було теж цікаво, а результат перевершив мої очікування, бо вийшло смачно, ароматно і надзвичайно цікаво! Ну і як завжди, покращила трошки по- своєму )))))
Комментарии
следить за комментариямиДуже цікавий і незвичайний рецепт.
Дякую!
Апетитне фото, з вином не готувала, а взагалі ягідні зупи люблю, готую, подаю до столу в спекотні дні зазвичай охолоджені зі сметаною, інколи додаю відварені макарони)))
Ми більше звичайно по свіжим ягодам, всеж таки користі від них більше ніж варені, але цей варений суп є винятком, моє це хоч і нове для мене, мені смакує і гарячим і холодним. Мабуть тому, що вдосконалила і там є те, що я люблю (спеції для глінтвейну і вино
Дякую, Катруся!
Ідея цікава та оригінальна !
Я гадаю що мені більше б сподобався в гарячому вигляді десь у перервах на зимових прогулянках та покатушках
Так! Зимою можна використовувати заморожену вишню