І знову мій улюблений гарбуз — смачний і дуже корисний, багатий на каротин та вітаміни. Сьогодні хочу поділитись рецептом чудового гарбузового сиропу, який ідеально підходить до кави. Спробуйте)))
Ингредиенты
- пюре гарбузове 3 ст. л.
- вода 200 мл.
- цукор 0,5 скл.
- гвоздика 2-3 шт.
- кориця мелена 0,5 ч.л.
- тертий імбир 1/3 ч.л.
- насіння анісу 1-2 шт.
Приготувати гарбузове пюре: очищений та порізаний гарбуз готую на пару в пароварці, після чого, за допомогою блнендера, перетворюю шаматочки на пюре.
Цукор з водою нагрівати до тих пір, поки він повністю розчиниться. Коли розчиниться, додайтетертий імбир,аніс, гвоздику і корицю. Варити на повільному вогні протягом хвилини, періодично помішуючи.
Можна додавати тільки улюблені спеції.
Додати пюре з гарбуза, і проварити на повільному вогні ще протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
Процідити сироп через сито і гарно збити блендером.
Сироп, залити в скляні банки або пляшки. Зберігати в холодильнику.
Готувати моє улюблене гарбузове латте стало простіше: налив на дно склянки/чашки сироп, далі збите в піну молоко і накінець (лити по ложці) міцна кава — СМАКОТААААА!
Комментарии
следить за комментариямиСупер!А до чаю,ні?
до чаю також можна, я ще й сирники люблю ним полити))))
Це щось неймовірне! Відлік рецептів конкурсу "Братства гарбузів )))" розпочато!
Умови трохи згодом !
чудово) буде дуже цікаво.
Добавила этот рецепт в блог "Братство тыквы"
Супер!На вихідні спробую приготувати
Спробуй, я готую одну-дві порції, і зберігаю в дерцятах холодильника) Раніше додавала тільки корицю і гвоздику, а цьогоріч вирішила ще збагатити смак.