Пропоную простий рецепт дуже смачного і ароматного напою: полуничний квас без дріжджів.
Ингредиенты
- полуниця 250 г.
- вода 700 мл.
- цукор 2-3 ст. л.
- лимонна кислота 1/2 ч.л.
- Родзинки
Полуницю залити водою і довести до кипіння. Виключити вогонь та дати настоятися 10-15 хвилин.
Додати цукор, кислоту, перемішати.Відцідити.
Розлити по пляшках і дати охолонути до кімнатної температури Потім в кожу пляшку додати 5-10 шт. родзинок.
Вистоюватися квас має 2-3 дні при кімнатній температурі, але це все залежить від температури, може стояти і 5 днів.
Комментарии
следить за комментариямиОтличный освежающий напиток
Дякую! .Як раз готується на кухні знов
Никогда о таком не слышала, интересно
Я цього року почала його готувати , рецепт знайшла в неті,дуже смачно виходить та корисно