Брауні- смачний шоколадний і досить вологий пиріг, який може бути і веганським.
Потрібно на велике деко:
- Борошно 3 стакан(-a, -ов)
- Цукор 2 стакан(-a, -ов)
- Сода 2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Чай(чорний,крепкий) 1 стакан(-a, -ов)
- Олія раф. 1/2 стакан(-a, -ов)
- Оцет 2 ст. л.
- Сік з вишень 1/2 стакан(-a, -ов)
- Вишня у вл.соці 2 стакан(-a, -ов)
- Мигдальні і шоколадні крихти по 1 ст. л.
- Ванілін дрібка 1
- Спеції для випічки 1 ч.л.
- Какао 100 г.
В великій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти, крім шоколадних і мигдальних крихт.
В іншій всі вологі, крім вишень.
Виливаємо до сухих вологі і добре вимішуємо.
Додаємо вишні і легенько поєднуємо їх з тістом.
Виливаємо тісто на пергамент для випічки, посипаємо мигдальними і шоколадними крихтами.
Випікаємо веганський брауні при темп.180 град, верхній і нижній нагрів з конвекцією.
Моя духовка виставлена на 230 град., а по факту в ній 180 град.
Слідкуйте, щоб Брауні був в середині вологим, не пересушіть його.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусно!
Дякую