Подрібнити печиво. Масло кімнатної температури змішати з печивом. Отримане тісто розімяти в формі, зробивши бортики. Поставити в духовку на 5 хв. при 160 градусах. Витягти з духовки і поставити остигати. Збити цукор і яйця додати сметану і ще раз збити. Розтоплений шоколад,вже остигший влити в яєчно-сметанну суміш, продовжуючи збивати. Сир перемолоти в блендері або ж перетерти через сито, змішати з ванільним цукром і додати туди ж. Все влити в форму на печиво і пекти 1 год при 160 градусах. Під час випікання духовку не відкривати. "Чізкейк" повинен остигати в духовці, а після того як він остигне поставте його в холодильник на ніч.
Чорний шоколад можна замінити глазуррю: 2 ст.л. сметани, 3 ст.л.цукру, 2 ст.л. какао і 2 ст.л.масла. Все розігріти на вогні.
Комментарии
следить за комментариямиБыть может я не все знаю о чизкейках
Так, це не той крутий чізкейк який подають в ресторанах. Я печу його для своєї сімї і їм подобається. Назвемо його так "Домашній чізкейк"
А что не так?)
Меня смутил только целый час выпекания в духовке.
Година випікання і очікування поки остигне, щей ніч в холодильнику виправдовуються. Смак чудесний, ніжний переконаєтеся коли спечете.