У мене поспіли садові сунички і спеціально для конкурсу в мене сьогодні дуже смачний десерт із ніжним кремом, печивом та ягодами.
Ингредиенты
- Для крема:
- ряженка 4% 800 мл.
- вершки для збивання 250 мл.
- цукрова пудра до смаку 5-8 ст. л.
- Крім того:
- суниці 1 скл.
- печиво савоярді 15 шт.
- листя м'яти для декору
Для приготування крема: ряжанку в пакетах (2 по 400 мл.) потрібно спочатку заморозити (протягом 6-8 годин). Після чого на ніч залишити на ситі з марлею, аби при розморожуванні стекла вся сироватка. В результаті отримаємо ніжний крем, дуже ароматний.
Охолоджені жирні вершки збити поступово додаючи цукрову пудру до смаку.
До збитих вершків поступово додати крем з ряжанки, продовжуючи збивати, до отримання однорідного крему.
На дно тарілки викласти 3-4 ложки крему, розрівняти, на крем виласти перший ряд печива.
Далі щедро промазуючи кожний ряд печива кремом викласти ще два ряди. Сам верх десерту декорувати кремом та ягодами,як підкаже ваше фантазія.
Я залишок крему помістила в кондитерський мішок з насадкою.
На боки та верх десерту нанесла решту крему.
Відправити десерт на 3-4 години в холодильник.
Підготувати суниці і листя м'яти: вимити і висушити.
Перед подачею декорувати десерт щедро ягодами та листочками м'яти.
Десерт без випічки подавати до столу з кавою чи чаєм.
Комментарии
следить за комментариямиБомба!!! Ідеальний десерт! І дуже гарне фото! І рушничок! Скопіювала одразу на стіл! На жаль, тільки на робочий компа.
Дякую))) дуже, я старалась)))
Чудовий десерт. Як ізавжди.
Дякую
Очень красиво
Дякую, і смачноооо, я дуже люблю ряжанку
Красота та смакота
Дякую, Оксана))
Яка краса! А який гарний надпис біля готової старви
І цікава ідея крему
це ми разом з внуком малювали , правда я свій напис, а він свій шедевр))) у мене ще була ідея, але дехто був уже майже весь в гуаші, залишила як є )) Цей крем з ряжанки я дуже люблю, десерт з ним виходить такий ароматний і повітряний)))