Смачний, корисний та яскравий десерт. Рецепт для шанувальників гарбуза.
Ингредиенты
- сік з гарбуза 100 мл.
- яблучний сік 100 мл.
- агар-агар 2 г.
- вода 50 мл.
- цукор 2 ст. л.
Витиснути сік з гарбуза та яблук за допомогою соковижималки.
Агар-агар розвести у холодній воді.
Сік разом з цукром довести до кипіння, влити розведений у воді агар, ще раз довести до кипіння, і помішуючи, проварити ще хвилину на повільному вогні. Розлити желе у силіконові формочки, даємо застигнути (желе на агарі чудово гусне при кімнатній температурі).
Дістати желе з формочок, можна додатково нарізати на великі кубики.
Для приготування десерту використовую сорт гарбуза "Арабатський" - м'якуш щільний, товстий, яскраво-оранжевий, солодкий.
Комментарии
следить за комментариями