Маршмеллоу, воду, масло і сік лимона ставимо на водяну баню або в мікрохвильовку щоб добре набух. Знімаємо і інтенсивно перемішуємо ложкою до однорідної маси, тоді просіваємо через сито 200 гр пудри, вимішуємо. Додаємо пудри скільки візьме(тісто має бути еластичним, щоб було зручно його ліпити і розкачувати). ,Попередньо торт змастити кремом(верх та краєчка). Барвники розводити лимонним соком(кілька крапель) і додавати в тісто або в маршмеллоу, коли знімаємо його з водяної бані. Якщо працюємо з однією частиною мастики іншу обмотуємо харчовою плівкою. Квіточки: розкачати мастику, вирізати маленькі кружечка і зєднувати їх між собою, змащуючи водою, у вигляді квіточок. Ставити на торт (щоб вони тримались торта теж використовувати воду або харчовий клей).
Комментарии
следить за комментариями