Минулого тижня готувала млинці з кокосом та шоколадною помадкою - дуже солодко і смачно.
Ингредиенты
- млинці (приготувати за улюбленим рецептом) 6 шт.
- для кокосової начинки:
- кокосова стружка 100 г.
- сметана/вершки 70 г.
- цукор 2 ст. л.
- згущене молоко 2 ст. л.
- для шоколадної помадки:
- цукор 5 ст. л.
- какао темне 2 ст. л.
- молоко або вершки 2,5 ст. л.
Я готую млинці так (найпростіший рецепт):
У глибокій мисці збиваю вінчиком яйце, дрібку солі, цукор за смаком, вливаю молоко, і збиваючи додаю маленькими порціями борошно. Насамкінець додати рослинне масло без запаху, гарно перемішати.Тісто має бути в міру рідким, гарно розтікатись по сковорідці.
Випікати млинці, з обох боків перевертаючи лопаткою.
Для кокосової начинки в маленьку каструльку влити вершки, додати цукор і довести до кипіння. На невеликому вогні підігріти суміш, весь час помішуючи, до моменту поки цукор повністю розчиниться. Зняти з вогню, всипати кокосову стружку, добре перемішати. Додати згущене молоко.
Для шоколадної помадки змішати цукор, какао і молоко. На повільному вогні і постійно помішуючи доводимо до кипіння.
Далі кожен млинець змастити шоколадною помадкою і викласти на край кокосову начинку. Загорнути млинець в щільну трубочку і розрізати на роли висотою близько 4-5 см.
Подавати до столу з ягодами і фруктами.
Комментарии
следить за комментариямиГарні млинці.Як би трохи раніше побачила,бо за тиждень приїлися. Але з часом приготую.
Гарно дякую. Рекомендую спробувати)
Смачно і гарно, особливо сердечки! Як ти це придумала кокос у начинку!
подібну начинку готую для торта "а-ля Баунті", сердечка намалювала помадкою))))
це виходить справжній чудовий десерт — мені досить пару шматочків, а мій коханий дуже любить солодке (тож всі решта були для нього) був у захваті, ну дуже сподобались)))
Эти блинчики как раз по моему вкусу. Обожаю все с кокосом! Только вместо покупной кокосовой стружки стараюсь использовать тертый свежий кокос — получается нежнее.