Нарешті приготувала - це так смачно, ароматно і просто! Мене вже давно надихнула Женя на приготування шоколаду вдома, я відразу купила какао терте і какао масло, але не розумію чому так довго відкладала приготування. Тепер вдома тільки свої цукерки.
Ингредиенты
- какао-масло 50 г.
- какао-терте 30-40 г.
- мед 50 г.
- дрібка морської солі
- сухе молоко 1 ст. л.
- мигдаль
На водяній бані розтопити какао-масло і какао терте. Після чого додати просіяне сухе молоко, перемішати і мед,ще раз все гарно перемішати. Горішки по-одному розкласти у формочку для приготування цукерок. Заповнити формочки шоколадом і поставити до морозильної камери на 20-30 хвилин, або у холодильник до повного охолодження.
з даних продуктів у мене вийшло 15 цукерок, використала форму, яка на фото.
Комментарии
следить за комментариямиЯка краса! Як смачно! Але мало, дуже мало для справжніх шоколадоїдів. От правда ж, Катя, зовсім інші цукерки. Шоколад — це магія! Тепер і ти у шоколадному магічному братстві !
Фото дуже гарне, блакитно-шоколадне!
дуже дякую, це все неймовірно мені сподобалось і по-секрету зараз вдома одна — тож ця порція вся мені....ну хіба хтось в гості зайде
Клас! Я теж хочу
Дякую))) це так смачнооооо, вони такі ніжні, і горішки можна додати свої улюблені, а ще я додала дрібку кристаликів морської солі і мені так подобається коли попадається цей кристалик у солодкому шоколаді......
так-так, сіль або перець у шоколаді це така витончена, особлива нотка! Катю, ти справжня шоколадниця!
Оооо так, у мене ще й стільки формочок є (лежать без діла на поличках), тепер буду виготовляти різні види цукерок
Классные конфеты. А я все собираюсь приготовить и все откладываю на потом.
Даремно, якщо маєте необхідні інгредієнти — треба готувати, це смачно)))
Не откладывайте, вы уже с нами! Шоколад — это любовь на всю жизнь!
Яка смакота
дякую, було дуже смачно)
Катя, а де ти купляла какао-масло і какао-терте?
у Львові)))
Смакота неймовірна! Обожнюю цукерки з мигдалем
Дякую, сьогодні знову приготувала собі цукерочки)))