Шоколадний клафуті з абрикосами

Автор: richinna 29 Июля 2014
Шоколадний клафуті з абрикосами

...а також з вишнями дуже смачно! Майже абрикоси чи вишні в шоколаді!

Потрібно на форму 24-26 см в діаметрі:

Абрикоси- 500 г
Яйця- 4 шт.
Цукор- 150 г
Борошно - 60 г
Какао- 40 г
Молоко - 250 мл
Масло вершкове- 75 г
Сіль- щіпка
Ванільний цукор- 1 ст.л.


Абрикоси помити та видалити кісточку. Розділити на половинки, а якщо абрикоси великі,то половинки ще на 2-3 частини.
Включити духовку(аерогриль) на 180 град.
Викласти в форму,в якій буде готуватись клафуті, масло та розтопити. Остудити.

 

Яйця збити з цукром та ванільним цукром. 
Додати борошно та какао.
Перемішати міксером.
До шоколадного тіста для клафуті влити молоко,добре перемішати.
В кінці влити розтоплене масло.
На дно форми вилити 1/4 тіста.
Зверху на тісто викласти абрикоси.
Абрикоси залити шоколадним тістом,що залишилось.
Випікати шоколадний клафуті з абрикосами 40 хвилин.
Також готувала шоколадний клафуті з вишнями, перемішавши вишні з тістом, та випікала порційно в формочках для кексів при 180 град. 20 хвилин.

 

Верх шоколадного клафуті має запектися тоненькою скоринкою, а середина бути рідкою,як горячий шоколад.



Смачного!

80

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 29 Июля 2014
# 0

Не люблю абрикосы.  Рецепт хороший, но абрикосы — мм

richinna 29 Июля 2014
# 0

ну и не кушай! Маш,приготовь с вишнями,очень вкусно,как вишня в шоколаде!

richinna 29 Июля 2014
# 0

Marsella 3 Августа 2014
# 0

Все вас на клафути тянет)))  Иннуль, выпечка — не моё, честно признаюсь 

Marsella 3 Августа 2014
# 0

Меня друг спросил —  - " оно живое?!", когда я фотку выслала  Это — пирог с капустой, куда проще, вроде бы)) 

Marsella 3 Августа 2014
# 0

Преклоняюсь перед всеми, кто печет всякую вкуснятину!  Это кажется просто, на самом деле — это огромный труд! 

richinna 3 Августа 2014
# 0

мДа...Машуль.....я вижу))) Кстати можем обсудить на форуме в "общалке" уже обыскались все тебя,где ты пропала?

Marsella 3 Августа 2014
# 0

Здрассти, я никуда не пропадала Только после снятого гипса на работу езжу иногда, но я всегда на Шефе, практически!

richinna 3 Августа 2014
# 0

ничего не знаю! Если Юра соскучился,значит долго не было! И я кстати,тоже соскучилась!
У нас "общалка" появилась на форуме,видела?

Marsella 3 Августа 2014
# 0

Я там уже понаписала  Класс!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014