Оладки на кефірі з яблуками

Автор: Oksana_sadova 21 Января 2017
Оладки на кефірі з яблуками
Це прекрасний варіант для недільного сніданку, домашнього чаювання або частування неочікуваних гостей.

Ингредиенты

  • борошно 260 г.
  • кефір 500 мл.
  • цукор 2 ст. л.
  • дрібка солі
  • яйця 2 шт.
  • масло вершкове, розтопити 60 г.
  • яблука 2 шт.
  • олія
Спочатку потрібно розтопити масло.
Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в глибокій посудині.
В окремому посуді збити яйця, з топленим маслом і кефіром.
Додати до сухих інгредієнтів і добре перемішати, щоб вийшло однорідне тісто.
Яблука порізати дрібними кубиками
 і додати в тісто.
На середньому вогні розігріти невелику кількість олії. Викласти оладки на сковороду.
Смажити на середньому вогні до появи рум'яної шкірочки приблизно 2 хв. Обережно перевернути і підсмажити з іншого боку.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 21 Января 2017
# 0

У Вас много рецептов с яблоками. Наверное Вы их очень любите.Ну а оладьи с яблоками- это безпроигрышный вариант. Их, мне кажется, любят все.

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Дуже люблю яблука в любому вигляді, а особливо у випічці

konfairy 22 Января 2017
# 0

У мене зараз буде твій варшавський яблучник, а потім вже оладки- млинці! Дуже люблю яблучний смак в оладках!У тебе вони ще й з маслом, я так інколи тільки  млинці пекла. А оладки я рік з тому навчилася пекти нормальні, пишні, не жирні і не гумові. Мене ще Інна навчила мед додавати у тісто замість цукру — цікавий смак

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Я з маслом перший раз спробувала, знайшла рецепт в неті, сподобалися. Оладки з яблуками — це для мене смак дитинства, в бабусі з дідусем на подвір"ї була яблунька і переважно на сніданок завжди були свіженькі оладки

Oksana_sadova 22 Января 2017
# 0

Ще забула, напиши, будь ласка, враження свої від яблучника, цікаво чи сподобався і по якому варіанту робила

konfairy 22 Января 2017
# 0

обов'язково. У мене твій перший варіант, бо горіхи ми вже з'їли. Залила помадкою, завтра спробуємо. Але й так бачу і чую — гарний та смачний!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014