Солодка запіканка в гарбузі

Автор: richinna 2 Октября 2016
Солодка запіканка в гарбузі
Спеціально для Chef.com.ua  за те, що надихаєте на нові ідеї і бажання творити в напрямку кулінарії, та за заочне знайомство з Олександром, який викликає бажання вчитися і удосконалюватися в напрямку  Food-фотографії. 

Сирна запіканка з грушами та родзинками в гарбузі баттернат. 

Ингредиенты

  • Гарбуз баттернат 1 шт.
  • Сир кисломолочний(творог) 200 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 1 дрібка
  • Цукор ванільний за смаком
  • Кориця за смаком
  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Родзинки 1 ст. л.
  • Груша 1 шт.
Гарбуз краще брати стійкий на поверхні. 
Помити,зрізати верхушку.
Філейним ножем вирізати насіння та вичистити ложкою.  
Щоб знати приблизно скільки Вам потрібно начинки для гарбуза, потрібно заміряти об'єм заливши в гарбуз воду. Це я показувала і розказувала своїй доньці, коли ми готували запіканку в гарбузі, може ще комусь пригодиться така порада)))
В нас об'єм гарбуза був 300 мл,тому ми взяли 200г творога і плюс яйце, груша, родзинки...вийшло десь 300 мл, все влізло та нічого не залишилося)))
Кисломолочний сир розтерти з яйцем,цукром,сіллю,корицею  та ванільним цукром.
Додати манну крупу та добре вимішати.
Родкинки помити, грушу очистити та порізати на шматочки.
Все перемішати і начинити гарбуз сирною начинкою з родзинками та грушами. Легенько втрамбувати.
Накрити гарбуз верхушкою,загорнути в фольгу та запікати в духовці при 230 град 40 хвилин.
Через 40 хвилин розгорнути фольгу,зняти верхушку та запекти гарбуз ще 20 хвилин. 

Готовність гарбуза перевіряйте ножем.
Сирна солодка запіканка в гарбузі може подаватися як теплою, так і охолодженою з холодильника через 8 годин.
Тому таку солодку запіканку в гарбузі з кисломолочного сиру, родзинок і груші можна готувати ввечері і подавати зранку на сніданок.  




Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

Вкусно, полезно, оригинально!  Инночка, ты как всегда неповторима! А фото какие!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Спасибо,Яночка! Особенно за то,что заметила фото,я хочу учиться

Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

У тебя хорошо получается!

richinna 2 Октября 2016
# 0

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Супер! фото дуже гарне

richinna 2 Октября 2016
# 0

ДякуюОксана,мені дуже приємно!

lakshmi 2 Октября 2016
# 0

И вкусно и красиво Инночка!

richinna 3 Октября 2016
# 0

Лика,спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014