Яблучний пиріг "Домашній"

Автор: Oksana_sadova 20 Августа 2016
Яблучний пиріг \
Пиріг вийшов просто бомбезний.....яблука, родзинки - одним словом смакота!

Тісто:

  • сметана 300 г
  • яйця 3 шт
  • цукор 200 г
  • борошно 250 г
  • яблука 2 шт
  • родзинки 100 г
  • масло вершкове 50 г
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • ванільний цукор 1 пачечка
  • паніровочні сухарі
  • Для посипки:
  • вершкове масло 20 г
  • борошно 3-4 ст. л.
  • цукор 3 ст. л.
Збити яйця з цукром в пишну масу. Не припиняючи збивати додати сметану і розтоплене масло, потім ванільний цукор, борошно і розпушувач. Добре перемішати.
Яблука помити, почистити, розрізати на 4 частини, вирізати серцевину, нарізати пластинами.
Родзинки замочити, потім злити воду і підсушити  їх.
Форму змастити маслом, посипати сухарями Вилити у форму половину тіста,на нього викласти яблука і родзинки.
Залити другою половиною тіста. Випікати  в розігрітій духовці при  180 г  -  20 хвилин.
Для посипки : 20 г  масла і 3-4 ст.л. борошна покласти в миску, розтерти руками в крихту, додати 3 ст.л. цукру, перемішати.
Вийняти пиріг з духовки, посипати крихтою та поставити ще у духовку на 20-25 хвилин.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Августа 2016
# 0

По складу-мені смакує!

Oksana_sadova 7 Сентября 2016
# 0

Тут дуже смачне поєднання родзинки з яблуками, вони дуже пасують одне одному

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014