Картопля запечена із броколі

Автор: Oksana_sadova 24 Сентября 2016
Картопля запечена із броколі
Хочу сьогодні запропонувати дуже смачну та просту страву із броколі та картоплі. Броколі дуже корисна для здоров'я. В ній удвічі більше аскорбінової кислоти, ніж, наприклад, у цвітній капусті, білків — в 1,5 разу, мінеральних солей — удвічі. Одночасно з цим броколі бідна на пуринові речовини, а отже, дуже корисна людям, які страждають від подагри, сечокислого діатезу чи сечокам’яної хвороби. Крім того, такі цінні речовини, як холін і метіонін, якими насичена броколі, регулюють кількість надмірного холестерину в крові, перешкоджаючи розвитку гіпертонії, атеросклерозу, стенокардії, звуженню просвіту судин та ішемічній хворобі серця. До того ж ті, хто регулярно вживає цей вид капусти, ніколи не страждають від захворювань ясен.

Ингредиенты

  • броколі 500 г
  • картопля 4-5 шт
  • яйця 3 шт
  • сметана 150 мл
  • сіль
  • мелений чорний перець
Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками,
відварити в підсоленій воді.
Броколі розділити на малі суцвіття, також відварити в підсоленій воді 5-7 хв.
Овочі викласти в змащену форму для випікання.
Яйця, сметану, сіль та перець збити і
залити овочі. 
Запікати 20-25 хв при 180℃.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014