Ингредиенты
- Курячий бульйон
- Картопля
- Морква
- Цибуля
- Яйце
- Борошно
- Плавлений сир
- Сіль, спеції
- Зелень
Готуємо курячий бульйон.
Солимо та додаємо спеції.
У мене це фенхель та мелений імбир(сушений).
Додаємо картоплю.
Кількість залежить від бажаної густоти супу.
За бажанням можна додати м’ясо з якого варився бульйон.
1 середню або 2 невеличкі морквини тремо на тертці з крупними вічками.
Додаємо до супу.
Також вкидаємо до каструлі цілу цибулину.
Тим часом готуємо рулетики.
Збиваємо 1 яйце виделкою.
Додаємо 80-140 г. борошна та вимісюємо тісто.
Розкатуємо дуже тоненько.
І посипаємо натертим плавленим сиром (1п.= 90г.)
Можна приправити каррі.
Скручуємо в рулет та фіксуємо краї.
За 10 хвилин до готовності до супу додаємо рулетики та варимо 10 хвилин на маленькому вогні, щоб рулети не розварились.
P.S. І не забудьте витягнути цибулю з супу))
Комментарии
следить за комментариямиОй,я би з дороги такий зараз супчик поїла
Класна зупка, такі апетитні рулетики
гарні рулетики
Дякую)
Елітні галушки
Да, уж — суперэлитные! Хотя сама не люблю курячій суп (у дитинстві годину сиділа над тарілкою і ганяла ложкою кружечки жовтого жиру, збирала їх у велику важку "хмару"), но рулетики дуже спокусливі!
Дякую)
Я суп взагалі не люблю.
Хорошая идея с рулетиками
Приготовила без картошки. Очень вкусно получилось!