Сирники з грушами

Автор: nata0225 28 Октября 2016
Сирники з грушами

Смачні, корисні та дуже поживні сирнички, а завдяки груші ще й дуже соковиті. Раджу приготувати.

 

Ингредиенты

  • Сир кисломолочний 300 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Груші 2 шт.
  • рисове борошно 4-5 ст. л.
  • мед 1 ст. л.
  • кориця 0,5 ч.л.

Сир перетерти. Додати яйце.

Натерти на тертці невелику грушу.

До сирної маси додати натерту грушку можна додати    ще мед (я не додавала, тому що грушка була солодка). Все перемішати.

Другу грушу, почистити та нарізати на маленькі шматочки.

До сирної маси  додати  3 ст л.  рисового борошна ( його можна зробити, перемоловши рис в кофемолці) та половину нарізаної груші, перемішати отриману масу.

 

Змоченою у воді ложкою набрати сирної маси. Злегка обваляти в борошні, струсити надлишки і сформувати сирник.

У сковороді розігріти трохи олії, викласти сирники, накрити сковорідку кришкою і обсмажувати на слабкому вогні до рум'яності. Сирники перевернути і дати зарум'янитися з іншого боку.

Готові сирники викласти на тарілку.

Медова поливка.

Мед розтопити додати половину груші, що залишилась та корицю, протушкувати на маленькому вогні кілька хвилин та полити сирники.

Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 30 Октября 2016
# 0

Ната, это конкурсный рецепт?

А какой подарочек желаете выиграть? Прикрепите, пожалуйста, фото 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014