Яблучне печиво з манкою

Автор: Oksana_sadova 25 Октября 2016
Яблучне печиво з манкою
Пропоную приготувати смачне та корисне печиво. Для тих хто на дієті це ідеальний варіант, без яєць, масла та борошна. Чесно, я не сказала б , що я в захваті від нього, але воно смачне та корисне. На наступний раз спробую подрібнити вівсяні пластівці в блендері,мені здається що так буде смачніше.

Ингредиенты

  • яблуко велике 1 шт.
  • манка (крупа) 100 г.
  • цукор 50 г.
  • вода 30 мл.
  • вівсяні пластівці швидкого приготування 100 г.
Вівсяні пластівці злегка обсмажити на сковорідці.
Яблуко натерти на грубій терці.
До яблука додати  пластівці, цукор та манку. 
По трошки додавати воду і замісити тісто. 
Печиво викладаємо на папір для випічки. Випікати у розігрітій до 180 С - 15 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 25 Октября 2016
# +1

Oksana_sadova 25 Октября 2016
# 0

Якраз перечитую рецепт і думаю, щоб туди ще таке додати,щоб було воно ще смачніше, якоїсь "родзинки" там бракує на мій смак

richinna 25 Октября 2016
# +1

ну...я би ще додала свою суміш спецій для випічки,цедру лимону... тай самі родзинки,як вариант))))) основа печива є,а далі можна еге..гей..))))))))))))

Oksana_sadova 26 Октября 2016
# 0

а свою суміш спецій  для   випічки  — це що саме

richinna 26 Октября 2016
# +1

http://www.chef.com.ua/recepty/vipechka/razryhlitel-i-smes-specij-dlya-testa-i-vypechki-sdelaj-sam-5025.html#.WBDDvh5kjDc

Oksana_sadova 26 Октября 2016
# 0

Дякую

Ксюша 25 Октября 2016
# 0

Дякую Оксанко, а для тих, хто без цукру 

Oksana_sadova 26 Октября 2016
# 0

можна мед попробувати дати ,я думаю що буде класно,але кількість треба регулювати

konfairy 27 Октября 2016
# 0

Дуже корисне і смачне печіво

Oksana_sadova 27 Октября 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014