1. Кабачок очистити від шкірки, нарізати товстими кільцями (приблизно 2 см), вийняти серединку з кожного кільця. Викласти кілечка на тарілку, посолити та перемішати.
2. Всі овочі ретельно вимити. Очистити цибулю і моркву. Цибулю нарізати невеликими кубиками, моркву і твердий сир натерти на крупній терці. Помідори нарізати кільцями товщиною приблизно 0,5 см.
3. На деко, попередньо змазаний олією викласти кільця кабачків. Фарш посолити, поперчити за смаком. Викласти по 2-3 ст. л. м'ясного фаршу в отвори в кабачках. Зверху покласти нарізану цибулю, потім терту моркву. Змазати все майонезом. На кожне кільце викласти ще по кільцю помідорів, зверху посипати натертим сиром.
4.Запікати при 200 °С упродовж 30–35 хв. Готові кільця кабачків викласти на тарілку і прикрасити салатом і помідорами.
Комментарии
следить за комментариями